Britney Spears a její luxusní byt za 600 miliónů


Přestože popularita zpěvačky Britney Spearsové rok od roku slábne, peníze popové divě evidentně nechybí. Nedávno se totiž rozhodla pro koupi bytu na zřejmě nejluxusnější adrese v Londýně. Ta se nachází ve čtvrti Knightsbridge, v bytovém komplexu One Hyde Park. Za byt utratila pějící celebrita v přepočtu 600 miliónů korun.

Rezidence One Hyde Park je, jak napovídá název, nedaleko Hyde Parku, blízko je to tak i do obchodního domu Harrods. Ve čtyřech budovách ve tveru hexagonu se nachází celkem 86 luxusních apartmánů, tři drahé butiky, squashové kurty, kryté zahrady a dokonce i lázně. Asi nejdražší apartmány v Londýně mají neprůstřelné sklo a každý vlastní únikovou cestu do nedalekého hotelu Mandarin Oriental. Za celým projektem stojí studio Candy and Candy a architekt Richard Rogers.

Britney šokovala designéry
Zpěvačce Britney Spears se však tak docela nezdálo dílo interiérových designérů, které šokovala svým neotřelým poždavkem. „Britney utratila za ten byt obrovský balík svého jmění, takže majitelé stavby byli naprosto v šoku, když měla bizarní požadavek, chtěla, aby jí byt vymalovali narůžovo. Je to sotva zrovna klasický styl, ale oni jí vyhoví a vše připraví, aby se mohla nastěhovat, až bude v Londýně," prozradila zpěvaččina kamarádka.

Byty v rezidenci One Hyde park jsou opravdu luxusní. Za interiérovým designem stojí studio Candy and Candy.

Shora vypadá One Hyde Park jako seskupení čtyř lodiček. Prostor mezi budovami umožňuje dopad sluněčního světla a průhled na okolní dominanty a to zejména Hyde Park a Knightsbridge, s ohledem na něž byl komplex navrhován.

Britney vždycky chtěla mít základnu v Londýně, strávila tu spoustu času, takže je jí to město skutečně blízké. A teď plánuje, že svou kariéru po delší pauze opět katapultuje. Teď už má po problémech a těší se na nový začátek,“ dodala.


 

Čtěte více
Novinky
SOUTĚŽE
SEZNAM - KONTAKTY - DATOVÁ SCHRÁNKA

SEZNAM - KONTAKTY - DATOVÁ SCHRÁNKA

seznam, telefony. kontakty,datová schránka  

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LYŽOVÁNÍ 2015

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LYŽOVÁNÍ 2015

MISTROVSTVÍ SVĚTA V BĚŽECKÉM A SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ ve švédském Klövsjö  

18.MISTROVSTVÍ  ČESKÉ REPUBLIKY V SILNIČNÍ CYKLISTICE ČSMPS - RAČICE 2015

18.MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V SILNIČNÍ CYKLISTICE ČSMPS - RAČICE 2015

Račice  u Roudnice nad Labem je místem pro naše každoroční cyklistické úspěchy.  Letos máme nová želízka v ohni a nové tváře, které doplňují...

DARUJ HRAČKU 2023

DARUJ HRAČKU 2023

DARUJ HRAČKU 2023  

NADACE TEREZY MAXOVÉ DĚTEM

NADACE TEREZY MAXOVÉ DĚTEM

https://www.nadaceterezymaxove.cz/

Speciály
NADACE TEREZY MAXOVÉ DĚTEM

NADACE TEREZY MAXOVÉ DĚTEM

https://www.nadaceterezymaxove.cz/ čtěte hned

DARUJ HRAČKU 2023

DARUJ HRAČKU 2023

DARUJ HRAČKU 2023   čtěte hned

VÁNOČNÍ DÁRKY pro DD společně  VESPOJENÍ z.s. 2022

VÁNOČNÍ DÁRKY pro DD společně VESPOJENÍ z.s. 2022

  https://www.vespojenios.cz/nase-aktivity/cesta-k-detem/stante-se-jeziskem-z-dd-2022 čtěte hned