Barevný koupelnový boom


V koupelně každý z nás tráví část ze svého dne. Je proto důležité se v ní dobře cítit. Vyměnte své staré otlučené a barvou sešlé obklady za nové, moderní a pestrobarevné.

Nejprve se zamyslete nad tím, jak velké změny chcete v koupelně provádět a možná také nad investovanou částkou. Třeba přijdete na to,že právě vaší koupelně púostačí jen drobná dekorace jako květiny či vázy apod. Chcete-li však dosáhnout zásadnější a trvalejší změny, pusťte se třeba do koupelnového nábytku. Porozhlédněte se po takovém, který bude souznít se stávajícím interiérem, ale zároveň jej výrazně oživí. Skvělým kandidátem pro jaro je novinka na trhu – nová řada nábytku Aila, která vás naladí svou jásavě červenou či sytě zelenou barvou. Aila vyniká kombinací těchto zářících barev a ladných oblých křivek čela skříňky, které zajímavě kontrastují a svou výrazností upoutávají pozornost. Skříňku Aila doplňuje umyvadlo Linn, celý komplet je v nabídce Sapho koupelny v několika šířkách a variantách odkladných ploch.

Umyvadlo také v barvě

Toto by asi neměli číst praktické hospodyňky, které hledí na každou kapku a svou domácnost úzkostlivě střeží. Bude řeč o umyvadlech ze skla. Neobvykle barevná umyvadla z průsvitného materiálu osloví každého příchozího svou nevšední elegancí, čistotou provedení i světelným dojmem, který v koupelně vytvoří. Například z barevné škály skleněných umyvadel řady Krzemien si každý vybere tu správnou barvu pro svou koupelnu – od světle zelené přes kobaltovou, žlutou, medovou a malinovou po klasickou bílou. Vhodným pomocníkem při tvoření jarní atmosféry jsou také barevné koupelnové doplňky, které mohou být nejen z obvyklého plastu, ale také z elegantního skla. Výběrem skleněných doplňků řady Krzemien přesně sladíte s těmito umyvadly do dokonalého celku.

Ještě zásadnější změny docílíte barevnou změnou stěn koupelny. Asi nejoblíbenější variantou povrchu v této místnosti jsou keramické dlaždičky, ať už pro široký výběr na trhu nebo jednoduchosti údržby a hygieny. Pokud zvolíte opravdu výraznou jarní barvu na koupelnové zdi, byla by škoda veškeré snažení zakrýt velkým kusem nábytku či celým sprchovým koutem. V takovém případě je vhodnější vybrat si kombinaci sprchové vaničky a konstrukčně jednoduché sprchové zástěny, která zastíní minimum stěny, ale zároveň poskytne dostatek prostoru pro pohodlné sprchování. Ideální pro toto řešení jsou sprchové zástěny s moderním minimalistickým designem a maximální funkčností, třeba zástěna Vision od firmy Reichel nebo zástěna od Roltechniku, jejíž výplně z tvrzeného čirého bezpečnostního skla jsou opatřeny úpravou povrchu Nanoglas. Ta vám pomůže udržet skla zástěny čistá a beze stop vodního kamene či jiných nečistot, které jednoduše odpuzuje.

WC by nemělo zůstat opomenuto. Co takhle jej oživit výrazným sedátkem či obrázkem? Zvlášť pokud máte doma ratolesti, které si tak mohou pobyt na WC zpestřit. Zapomeňte na stereotyp, oživte svou koupelnu a toaletu.

 

Čtěte více
Novinky
SOUTĚŽE
SEZNAM - KONTAKTY - DATOVÁ SCHRÁNKA

SEZNAM - KONTAKTY - DATOVÁ SCHRÁNKA

seznam, telefony. kontakty,datová schránka  

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LYŽOVÁNÍ 2015

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LYŽOVÁNÍ 2015

MISTROVSTVÍ SVĚTA V BĚŽECKÉM A SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ ve švédském Klövsjö  

18.MISTROVSTVÍ  ČESKÉ REPUBLIKY V SILNIČNÍ CYKLISTICE ČSMPS - RAČICE 2015

18.MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V SILNIČNÍ CYKLISTICE ČSMPS - RAČICE 2015

Račice  u Roudnice nad Labem je místem pro naše každoroční cyklistické úspěchy.  Letos máme nová želízka v ohni a nové tváře, které doplňují...

DARUJ HRAČKU 2023

DARUJ HRAČKU 2023

DARUJ HRAČKU 2023  

NADACE TEREZY MAXOVÉ DĚTEM

NADACE TEREZY MAXOVÉ DĚTEM

https://www.nadaceterezymaxove.cz/

Speciály
NADACE TEREZY MAXOVÉ DĚTEM

NADACE TEREZY MAXOVÉ DĚTEM

https://www.nadaceterezymaxove.cz/ čtěte hned

DARUJ HRAČKU 2023

DARUJ HRAČKU 2023

DARUJ HRAČKU 2023   čtěte hned

VÁNOČNÍ DÁRKY pro DD společně  VESPOJENÍ z.s. 2022

VÁNOČNÍ DÁRKY pro DD společně VESPOJENÍ z.s. 2022

  https://www.vespojenios.cz/nase-aktivity/cesta-k-detem/stante-se-jeziskem-z-dd-2022 čtěte hned