Krby od PARMY Vás zahřejou

  • 1 / 1

Zima klepe na dveře, poletuje první sníh a my marně hledáme místo, kde se ohřát. Máme pro Vás jeden tip. Pořiďte si kamna od společnosti Parma a už nikdy necvakejte zubama.

Domov by měl být útulným teplým místem, kde se s rodinou sejdete, popovídáte si a zažijete příjemné chvíle. Venku se snížila teplota o několik stupňů a Vaše pohodlí odvlálo jako sněhová vločka. Ale nebojte se! S krby od autorizovaného distributora Parma se Vaše problémy vyřeší. Krby odjakživa představují ekologický zdroj tepla. Zároveň dodávají Vašemu obydlí atmosféru klidu a spokojenosti.


Krby Godin jsou známé svou kvalitou

Krby mohou mít rozličné tvary a rozměry. Nezapomeňte, až budete vybírat krb, je třeba zohlednit interiér domova. Pokud máte moderní, designový byt, je zbytečné si pořizovat výrobek, který má například retro vzhled. Mezi nejoblíbenější typy patří stěnové krby předsazené. Ty můžeme dále rozdělit na krby rohové a nárožní. U stěnových krbů zapuštěných jsou všechny části skryté. Zatímco volně stojící krby se hodí spíše pro prostornější obydlí. Krby oboustranné průhledové dopřávají uživateli pohled do ohniště z různých stran.


Klasický krb

Distributor Parma poskytuje i jiné služby, než prodej zavedených značek. Potřebujete opravit starý krb? Není problém. Vyrábí se i krby na míru. Cena je již od 76 000 Kč. V nabídce jsou světový výrobci GODIN, Cheminées Diffusion a Philippe. Například firma GODIN patří mezi nejlepší výrobce. Jejich produkty si zakládají na pěkném designu. Jsou kvalitní a k dispozici v několika provedení a barvách. Navštivte stránky http://www.krby-parma.cz/ a vyberte si ten svůj!

 

Čtěte více
Novinky
SOUTĚŽE
SEZNAM - KONTAKTY - DATOVÁ SCHRÁNKA

SEZNAM - KONTAKTY - DATOVÁ SCHRÁNKA

seznam, telefony. kontakty,datová schránka  

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LYŽOVÁNÍ 2015

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LYŽOVÁNÍ 2015

MISTROVSTVÍ SVĚTA V BĚŽECKÉM A SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ ve švédském Klövsjö  

18.MISTROVSTVÍ  ČESKÉ REPUBLIKY V SILNIČNÍ CYKLISTICE ČSMPS - RAČICE 2015

18.MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V SILNIČNÍ CYKLISTICE ČSMPS - RAČICE 2015

Račice  u Roudnice nad Labem je místem pro naše každoroční cyklistické úspěchy.  Letos máme nová želízka v ohni a nové tváře, které doplňují...

DARUJ HRAČKU 2023

DARUJ HRAČKU 2023

DARUJ HRAČKU 2023  

NADACE TEREZY MAXOVÉ DĚTEM

NADACE TEREZY MAXOVÉ DĚTEM

https://www.nadaceterezymaxove.cz/

Speciály
NADACE TEREZY MAXOVÉ DĚTEM

NADACE TEREZY MAXOVÉ DĚTEM

https://www.nadaceterezymaxove.cz/ čtěte hned

DARUJ HRAČKU 2023

DARUJ HRAČKU 2023

DARUJ HRAČKU 2023   čtěte hned

VÁNOČNÍ DÁRKY pro DD společně  VESPOJENÍ z.s. 2022

VÁNOČNÍ DÁRKY pro DD společně VESPOJENÍ z.s. 2022

  https://www.vespojenios.cz/nase-aktivity/cesta-k-detem/stante-se-jeziskem-z-dd-2022 čtěte hned